[email protected] +35 98 89 267 703

FAQ

1. Какво означава МКП?

"МКП" означава минимално количество на поръчката. Това е минималната бройка артикули, които трябва да поръчате, за да можете да се сдобиете с неналичен продукт.

2. Какво е МКП за този продукт?

МКП за нашите артикули за продажба на едро е показано на интернет страницата ни. Ако не го намирате, моля, свържете се с нас и наш търговски представител ще Ви помогне.

3. МКП еднакво ли е за всеки продукт?

МКП е различно за всеки продукт. Същевременно, за продуктите, които имаме в наличност, няма МКП. Това означава, че можете да поръчате желаното от Вас количество в зависимост от наличностите.

4. Мога ли да поръчам по-малко от МКП?

Ако за даден продукт има МКП, не можете да поръчвате количества под посочената стойност. Ако се интересувате от по-малки количества, разгледайте продуктите, които имаме в наличност.

5. Ще мога ли да закупя продукта, ако наличността му се изчерпа?

Разбира се! Ако наличността на продукта се е изчерпала, Вие все пак ще можете да го поръчате. Моля, свържете се с наш представител от отдел "Продажби" за повече информация!

6. Предлагате ли мостри?

Разбира се!

7. Как мога да поръчам мостра?

Можете да поръчате мостра директно от нашия сайт. Просто кликнете върху "Заявка за мостра" под бутона "Поръчка". Или просто добавете 1 брой от продукта в кошницата си и продължете към плащането.

8. Имате ли брошура/каталог?

В момента не разполагаме с брошура/каталог, обаче цялото ни портфолио може да бъде видяно, като изберете "All In Packaging" в нашия онлайн магазин.

9. Как мога да поръчам артикул, който не е в наличност?

Можете да поръчвате продукти, които не са в наличност, но за тези продукти има МКП. Моля, свържете се със служител по продажбите за повече информация.

10. Как мога да поръчам по-малки количества, когато даден продукт се предлага единствено на едро?

Ако въпросният артикул се предлага само на едро, ние не можем да предложим по-малки количества от този продукт. Тъй като асортиментът на нашите продукти се разширява непрекъснато, в повечето случаи ще можем да Ви препоръчаме сходни продукти заместители, като от тях ще можете да поръчате желаното количество. Моля, свържете се със служител по продажбите за повече информация.

11. Вашите бутилки заедно с капачките ли се предлагат?

Освен ако не са "КОМПЛЕКТ", нашите бутилки не се предлагат с капачки. Ние даваме на нашите клиенти възможност да развият собствена марка, като подбират продуктите, които отговарят на стила, който целят да следват.

12. Какво означават кодовете в описанието, например "24/410"?

Кодовете в описанието не са продуктовите кодове. Те представляват размерите на гърлото на бутилката или на капачката. В този случай "24" означава диаметър в милиметри, а "410" е дължината на резбата.

13. Предлага ли се този артикул в друг размер или цвят?

Често нашите артикули се предлагат в различни размери и цветове. Моля, свържете се със служител по продажбите за повече информация.

14. Стерилизирани ли са Вашите продукти?

Нашите продукти не са стерилизирани. Това е отговорност на потребителя.

15. Подходящи ли са Вашите продукти за храни?

Ние предлагаме голям асортимент от продукти, много от които са идеални за храни. Ако не сте сигурни дали артикулите, от които се интересувате, са подходящи за хранителни продукти, моля, свържете се с нас, за да проверим и да Ви информираме.

16. Имате ли технически спецификации или технически чертежи на Вашите продукти?

Можем да предоставим технически спецификации и чертежи за повечето от нашите продукти. Моля, свържете се с нас за повече информация.

17. Търся продукт, който нямате във Вашия онлайн магазин. Можете ли да предложите нещо?

Ако търсите артикул, който понастоящем не предлагаме, в големи количества, моля, изпратете ни продуктова спецификация и ние ще се опитаме да Ви предложим нещо.

18. Мога ли да поръчам по телефона?

Макар да можем да Ви помогнем по телефона, ние не можем да приемаме поръчки или плащания по този начин. Моля, изпратете ни имейл, а нашите служители от отдел "Продажби" ще Ви съставят проформа фактура.

19. Какви начини на плащане приемате?

Предлагаме три варианта за плащане: банков превод, Wirecard и PayPal.

20. Предлагате ли доставка за един ден?

Съществува възможност за еднодневна доставка. Тя зависи от това дали съответният артикул е в наличност и дали разполагаме с желаното количество. Моля, свържете се с нашия екип по продажбите за повече информация.

21. Какво е времето за доставка на Вашите продукти от момента на поръчката?

Ако продуктите са в наличност, ще получите артикулите в рамките на няколко дни. Моля, отворете следната връзка за повече информация: http://allinpackaging.bg/shipping.html. Същевременно, по отношение на артикули на едро, които не са в наличност, това време може да варира. Моля, свържете се с нас за повече информация, като посочите продуктовия код на артикулите, от които се интересувате.

22. Кка мога да съм сигурен, че дадена капачка е съвместима с дадена бутилка?

Когато избирате артикули от нашия онлайн магазин, просто се уверете, че размерите на гърлото на бутилката отговарят на тези на капачката. Ако например бутилката е с размери на гърлото 18/410, то ще Ви е необходима капачка с размери 18/410. Филтрите в нашия онлайн магазин са създадени, за да Ви улеснят при намирането на съвместими продукти. Ако поръчвате капачки за бутилки, с които вече разполагате, но не сте сигурни какви са необходимите размери, просто използвайте линийка, за да измерите гърлото на бутилката.

23) Предлагате ли отстъпки?

Често предлагаме специални отстъпки през годината. Тези от Вас, които са се абонирали за нашия бюлетин, регулярно получават достъп до кодове за отстъпка. Защо не се абонирате? Можете да се абонирате, като кликнете следната връзка: http://allinpackaging.bg/newsletter.html

24. What does “surplus product” mean?

The "Surplus" products also known as "run-off" products have special prices because of stock clearance. If they run out of stock, they will probably not be ordered in the future. If you are interested in this kind of product, please contact our sales person.
You can find here our Surplus products: http://bit.ly/2zeywxf

25. What does it mean “FBOG” in a product’s name?

The length of the dip tube is determined FBOG (From the Bottom Of Gasket), in millimeters. FBOG dip tube length can be calculated from the entire height of the bottle if the customer doesn’t/can’t provide dip tube length but the used bottle (or its exact size) is available. Calculated: Full bottle (from bottom to the top of neck) + 5 mm.
 

26. Dip tube cutting and delivery times for the purchase of sets?

When you buy a set, you can be sure that the paired products will be perfectly compatible with each other.

If you choose a set with a dispenser (pump, sprayer or trigger sprayer), the dip tube length will be compatible with the length of the bottle. In order to provide the dispenser in the set with a perfectly matching dip tube, we always cut the length of the dip tube to the size of the ordered bottle. This is ensured by our dip tube cutting service at no extra cost. In most cases, especially for smaller quantities, this does not lead to an increase in delivery time. However, in the case of larger quantities e.g.: order of thousands of pieces, dip tube cutting is more time-consuming, which means that a longer (1-2 weeks) production and delivery time must be calculated.

Зареждане…