[email protected] +35 98 89 267 703

Общи търговски усовия

ВАЖНИ УСЛОВИЯ ПРИ ONLINE ПАЗАРУВАНЕТО

 

Тук можете да намерите пълните Общи Условия

“All In Packaging” online магазин се управлява от NORDTEK PACKAGING LIMITED, Company number: 636232, Address: 6-9 Trinity Street, Dublin 2, D02EY47, Ireland, EU VAT No: IE3603571LH).

I. Оплаквания

 1. В случай, че клиентът получи повреден пакет от транспортната компания, това трябва да се отбележи в доклада. Това дава възможност на клиента да бъде компенсиран за щетите, причинени от транспортната фирма.
 2. Оплаквания, свързани с липса на количества, повредени стоки, външни недостатъци и липса на гарантирани външни характеристики се приемат от Доставчика, само ако бъдат съобщени от Клиента в рамките на 3 работни дни от датата на получаване.
 3. Скъсяване на потапяща тръба- Условия на ангажимента
  Измервателната единица за скъсяване на потапящата тръба винаги е в милиметри.
  По време на процеса на коригиране на дължината на потапящата тръба трябва да се има предвид  стойността от долната част на уплътнението (FBOG), освен ако не е определена друга стойност в писмена форма, като отделна дължина на тръбата (дължината на цялата тръба след отстраняването й от дозатора).
  Коригирането се извършва от служители в неравностойно положение чрез ръчен труд. Времето за доставка може да варира в зависимост от техния капацитет и поръчаното количество. Точност на скъсяване: FBOG +/- 2 мм.
   

II. Цени

 1. В случаите, когато  не е уговорено друго, цените на доставчика, се счита, че се нетните цени с условията на доставка от EXW Будапеща, и включват само разходи за опаковки (в случая на продажба на частни лица на територията на Унгария или Общността, или на фирми, непритежаващи регистрация по ДДС в ЕС, се начислява ДДС (20%)).
 2. Ако некоректни цени са показани в сайта, Доставчикът не се задължава да достави съответните продукти или да предостави някаква форма на компенсация на клиента. При получаване на съобщението за корекция на цената, Клиентът е напълно в правото си да анулира покупката и да му бъде напълно възстановена сумата по закупуване на  засегнатия продукт.
 3. Когато цените са погрешно модифицирани по време на плащането, поради техническа грешка,  Доставчикът е напълно в  правото си да прекрати поръчката и да  преиздаде актуализирана поръчка с коректните цени.

 

III. Срокове на доставка

 1. В случай на закупуване от склада, крайният срок за изпращане е до 4 работни дни, считано от момента, когато всички условия за доставка са осигурени, и плащането е получено по сметка на доставчика.
 2. Очакван срок на доставка след изпращане е включен в раздел "Доставка".

 

IV. Мостри

 1. Доставчикът предоставя на клиентите  по 1 брой от 3 продукта, като безплатни мостри.. Цената на разходите за доставка на мострите трябва да се заплащат от клиента.

 

V. Право на отказа

 1. Клиентът може да отмени (онлайн) покупката, уговорена между страните в рамките на 14 дни от получаване на стоката. Купувачът е длъжен да уведоми писмено Доставчика за решението си в рамките на този 14-дневен период.
 2. The Customer shall examine the hygiene and microbiological compliance of the ordered goods within 14 days from receipt. Hygiene and microbiological complaints shall only be accepted by the Supplier within 14 days from receipt.
 3. Други условия за упражняване на правото на отказ:
  Купувачът връща продукта (ите) за негова / нейна собствена сметка, в първоначален вид и количество. Точния адрес на склада: Унгария, Будапеща, H1171, Pesti út 474.
 4. За съжаление на връщане не подлежат поръчки на етикети.
  За пълните условия за поръчка на етикети, моля посетете http://allinpackaging.bg/label-terms.html.
 5. Such a case of force majeure is an unusual, unforeseeable circumstance which is beyond the will of the Supplier and the consequences of which the Supplier or its subcontractor would not have been able to prevent even with utmost care: war, insurrection, epidemic, pandemic, terrorist act, strike, accident, fire, flood, severe power outage or other unforeseeable and unavoidable obstacle.
 
Тук можете да намерите пълните Общи Условия (на английски)
 
Зареждане…