[email protected] +35 98 89 267 703

Ние купуваме излишните запаси!

"Боклуците за едни са съкровище за други". 
Когато имате излишни опаковъчни материали , често не съществува друг начин да се отървете от тях, освен да ги изхвърлите. Най-доброто решение за вас и за околната среда е да намерите някой, който иска да ги купи.
 
Вашият излишни опаковки могат да бъдат продадени чрез All In Packaging по два начина:Re-Packaging products
 
Ние купуваме излишните продукти
 
Има продукти, които могат да бъдат продадени лесно, просто трябва да се намерят потенциални клиенти. All In Packaging работи с хиляди клиенти. Ако преценим, че вашите продукти могат да бъдат продадени лесно, ние ще ги купим директно от вас и ще ги предложим на нашите клиенти.
 
Вашите продукти ще бъдат представени на All In Packaging
 
В много случаи ние не можем да купуваме продукти, ако обемът е твърде голям, за да ги складираме в нашия склад, затова склада по местонахождение е по-оптималнен вариант да се съхраняват продуктите. Без значение каква е причината, ние можем да ви помогнем да намерите правилния клиент! Хиляди потенциални клиенти все още означават един добър шанс, за да продадете вашите излишни продукти.
 
All In Packaging е отворена за всеки доставчик, независимо дали сте собственик на излишни опаковки с ограничен запас или сте производител на опаковка с непрекъсната доставка. Нека да ви помогне да намерите правилните клиенти за да спестите пари и да опазите околната среда. С All In Packaging можете да продадете излишните продукти дори по малки количества на различни клиенти.
 
Ако имате излишък от опаковки, моля попълнете формуляра по-долу, за да ни уведомите за това! Наш колега ще се свърже с вас много скоро!

 

Свържете се с нас!

Зареждане…